CASH & CARRY – DAN OTVORENIH VRATA UMJETNOSTI

Piše: - 11.05.2023.

Ove subote Nastavnički odsjek Akademije likovnih umjetnosti 18. put po redu priprema jedinstveni program Cash&Carry.

18. Cash & Carry: Dan otvorenih vrata umjetnosti – ova Kulturno-likovna i promotivno-edukacijska manifestacija održati će se u subotu, 13. svibnja 2023. na Nastavničkom odsjeku Akademije likovnih umjetnosti Sveučilišta u Zagrebu, Jabukovac 10, od 10 do 22 sati.

Ukoliko još niste čuli za ovu hvalevrijednu manifestaciju, to je jedinstveni dan kada se mogu kupiti djela budućih umjetnika (studenata) po povoljnim cijenama. Posjetite Akademiju, porazgovarajte s umjetnicima o njihovim motivima stvaranja, pogledajte djela na stolovima na kojima su nastala, i možda baš vi uspijete kupiti kolekcionarsku sliku budućeg poznatog umjetnika.

Cilj ove manifestacije koju organiziraju studenti treće godine Nastavničkog odsjeka ALU je stvaranje komunikacije između mladih umjetnika i javnosti te predstavljanje radova studenata s kojima možete porazgovarati u njihovom atelijerskom, radnom okruženju.

Obzirom da je događaj humanitarne prirode, svojim dolaskom i kupnjom radova podržati ćete Centar za autizam i Udrugu Osmijeh te potaknuti stvaralaštvo mladih.

Na ovom jedinstvenom događaju publiku i posjetitelje će zabavljati čak osam bendova i izvođača, a ukoliko to vremenska prognoza bude dozvolila ugodno druženje će se odvijati i u proljetno zelenom dvorištu Akademije. Između ostalih, u glazbenom programu događaj podržava i DJ Akademija, jedina takva institucija u ovom dijelu Europe, koja okuplja renomirane predavače poput Damira Ludviga, Matije Lovreca, Ivana Pavlinića, Tomislava Svibena te direktora Josipa Čurkovića.

Posjetite Likovnu akademiju i provedite dan u okruženju likovne umjetnosti, glazbe, brojnih kulturnih i edukacijskih sadržaja te naravno uz hranu i piće!

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist