Park & Shop Sesvete

Piše: - 12.05.2023.

Novi maloprodajni lanac Park & Shop Sesvete otvara svoja vrata 18.05.2023 godine na adresi Ulica 144. Brigade Hrvatske Vojske 3 u Jelkovcu

Ukupna vrijednost investicije iznosi 30 milijuna eura, a otvorenje novog maloprodajnog parka rezultiralo je, što je iznimno važno, zapošljavanjem oko 300 ljudi.

Prostor “Park & Shop-a” prostire se na više od 13 tisuća četvornih metara unutar kojih je smješteno 15 trgovina i jedan ugostiteljski objekt. Svakako valja istaknuti hipermarket “Tommy” te također raznoliku ponudu trgovina za uređenje doma, kreativne materijale i tekstil s brandovima kao što su TEDi, JYSK, veliki broj svjetskih brendova poput Hervis, KIK, Bipa, Deichmann, Takko, Müller, Pepco, Sinsay i NKD te Pet Centar i Optika Anda. Za posjetitelje je osigurano 500 parkirališnih mjesta. Park&Shop Sesvete svoja vrata svečano otvara 18.svibnja.2023 godine u 09:00 sati, uz bogati event otvaranja popraćen raznim promotivnim akcijama, popustima i animacijama za djecu.

Dječji program uz brojne animatore, kreativni kutak, photo booth i napuhance počinje u 16:00h i na kraju odlična zabava i koncert Maje Šuput u 18:00h.

Park & Shop Sesvete bit će otvoren od ponedjeljka do nedjelje od 09:00-21:00h te će ovaj koncept doprinijeti rastu kvalitete života lokalnog stanovništva i vjerujemo da će zadovoljiti potrebe kupaca u Sesvetama.

Poslušaj najavu otvorenja:

 

 

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist