Predstavljena “Večernjakova biciklijada”

Piše: - 12.05.2023.

Zamjenik župana Zagrebačke županije Ervin Kolarec, samoborska gradonačelnica Petra Škrobot i glavni urednik Večernjeg lista Dražen Klarić predstavili su na konferenciji za medije program 41. „Večernjakove biciklijade“ koja će i ove godine spojiti Zagreb i Samobor.

Pod sloganom “Praznik na dva kotača” start biciklijade će biti u subotu, 3. lipnja na Trgu Franje Tuđmana u Zagrebu u 10 sati, a cilj na samoborskom Vugrinščaku gdje sve bicikliste i posjetitelje čeka bogat zabavni program upotpunjen vrhunskom gastro ponudom, radionicama, kvizovima i koncertom grupe Vatra.

Ruta kojom će biciklisti voziti dugačka je 22 kilometra, a svi zainteresirani mogu se već sada besplatno prijaviti putem portala vecernji.hr.

“Biciklijada zasigurno pridonosi turističkim rezultatima te je itekako važna manifestacija za Zagrebačku županiju. Lani sam i sam bio na dva kotača i vjerujem da će se i ove godine velik broj sugrađana uključiti u ovu hvalevrijednu aktivnost”, istaknuo je Kolarec te najavio kako će do Samobora pedalirati i ove godine.

“Večernjakova biciklijada lani se napokon vratila u naš grad i to je bila velika želja svih Samoboraca koji su takoreći emotivno vezani za manifestaciju. Interes za sudjelovanje među našim sugrađanima svih dobnih skupina već je sada izuzetno velik i vjerujem da će još rasti”, rekla je Škrobot.

“Na cjelodnevnom programu očekujemo oko 20.000 ljudi. Zahvalio bih Zagrebačkoj županiji i Gradu Samoboru što su i ovog puta ugostili biciklijadu”, rekao je Klarić.

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist