Miach – SMS (Summer Remix)

Piše: - 05.06.2023.

Remix hita “SMS” sjajne Miach na kompilaciji Femme nouvelle vol.4

Remix pjesme “SMS”, posljednjeg u nizu hitova za nagradu Porin nominirane malde zvijezde Miach, stiže u pravom trenutku uoči ludih izlazaka i dugih ljetnih večeri.
“SMS (Summer Remix) je nova ljetna verzija pjesme ‘SMS‘ iza koje stoji producent Dyook. Orginalna verzija pjesme je vec sama po sebi miks house i pop žanra te se s ovim remixom veći naglasak stavio na house čime se htio ostvariti savršen vibe za ljetne sunset dane koje svi čekamo. Veselim se da ljudi čuju ovu pjesmu u malo drugačijem izdanju te se nadam da ce se naći na njihovim ljetnim playlistama!“, ispričala je Miach.

Remix izlazi u sklopu kompilacije Femme nouvelle vol. 4:

Pridružila sam se jer mi se sviđa poruka iza ovog projekta, odnosno okupljanje talentiranih i kreativnih žena na jednome mjestu. Smatram da su sve glazbenice koje se nalaze na ovome albumu izvrsne i drago mi je biti pored njih na ovom projektu te se nadam da će se ljudima svidjeti ono što smo im pripremile.“, o sudjelovaju na projektu rekla je Miach.

Na kompilaciji Femme nouvelle vol.4 uz Miach sudjeluju i Tara Thaller, Tia, Ether (Basic & Rough), Anna Moor (Intek Music), Nela (Croatia Records), Macha Ravel (Bassivity DIgital), Dina Jashari i Konstrakta (Universal Music).

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist