Magnifico – Na obali

Piše: - 09.06.2023.

Legendarni slovenski glazbenik Magnifico odlučio je započeti ljetnu sezonu novim opuštajućim singlom “Na obali”. Ova pjesma pripada žanru laganog disko šlagera, a svojom nježnom melodijom i ljubavnim tekstom poziva slušatelje u svijet čiste romantike.

Produkciju pjesme potpisuje Magnificov brat Aleksander Pešut (Schatz!), a uz singl objavljen je i nesvakidašnji glazbeni video spot koncipiran kao šestosatna meditacija u kojoj se pjesma ponavlja 95 puta, što se glazbeniku čini kao adekvatna doza za hranjenje čakre ljubavi.

“Želio sam napisati pjesmu koja nema veze s onim što svakodnevno slušamo i gledamo. Govori o radosti života, čežnji za ljubavlju i stalnom izmicanju sreće koju je moguće na trenutak uhvatiti ovom pjesmom“, rekao je Magnifico o svom novom izdanju.

Za snimanje pjesme glazbenik je angažirao svoj stalni bend koji čine Jan Jarni (gitara), Jan Gregorka (bas gitara), Matej Kužel (saksofon), Luka Ipavec (truba), Matija Krečič (violina) i Schatz! (bubnjevi), s kojima uz pjesmu najavljuje i koncertnu turneju pod nazivom “Poletna romansa”. Magnifico je prošle godine, u suradnji s bratom Aleksandrom Pešutom, napisao glazbu za srpski dugometražni film “Vera”, a objavio je i EP “Kafana Ljubljana” inspiriran kazališnom predstavom “Edip”, koja je nastala u produkciji Jugoslovenskog dramskog pozorišta u Beogradu. Magnifico trenutno radi na glazbi za predstavu “Radovan III” koja će se izvoditi u Narodnom kazalištu u Somboru, a publika do nekih nadolazećih glazbenih iznenađenja može uživati u novom singlu.

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist