Beara – Bolje sama

Piše: - 28.06.2023.

Glazbeni producent Denis Mujadžić Denyken, koji sljedeće godine obilježava 35 godina karijere u kojoj je kao glazbeni producent surađivao s najvećim glazbenim imenima, prvim singlom BEARA – “Bolje sama” najavljuje svoj prvi autorski album.

“Sljedeće godine obilježavam 35 godina svoje umjetničke karijere i mislim da je u redu da nakon 300 albuma koje sam radio za svoje suradnike napravim jedan svoj, osobni, album mojih autorskih pjesama. Album će se zvati ECLECTIC što je indikativno za moj pristup ovom glazbenom materijalu. Bit će to pop album s kojim izlazim iz svoje “zone komfora” rock producenta i koji donosi poprilčno raznolik glazbeni materijal s utjecajima bolje prošlosti od Motown zvuka 60-tih godina preko Steviea Wondera, te disco produkcije 70-tih do synth pop zvuka 80-tih na tragu dua Eurythmics.”

Album izlazi u studenom slijedeće godine, a do tada je planirana objava nekoliko singlova. Pjesme su to koje je Denyken skupljao dobar dio svoje glazbene karijere.

“Kako sam kritičan u radu sa suradnicima posebno sam kritičan spram samog sebe i ono što mi je drago je da su te pjesme izdržale test vremena i evo došlo je napokon vrijeme da se manifestiraju.” komentira Denis

Od sveg ovog ne bi bilo ništa da Denyken, kako kaže, nije imao sreću upoznati Vanu Bearu, mladu i izuzetnu vokalnu solisticu, čije je prezime, koje mu se učinilo zvučno i kozmopolitsko, iskoristio za naziv cijelog projekta. Kao prvi singl projekta pred nama je pjesma “Bolje sama”. Priča je to o ženi koja je napokon odlučila poslušati onaj tihi glas razuma umjesto bučnog i nametljivog glasa zaljubljenosti. Patnja je dobra učiteljica života i ovoga je puta izbor “Bolje sama” nego ostati u odnosu koji samo donosi daljnju patnju.

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist