Pavel – Naopaka pjesma

Piše: - 04.07.2023.

Pavelova “Naopaka pjesma” za opako dobar ljetni soundtrack!

Ovog puta grupa Pavel ponudila nam je pravi adut za najnoviji ljetni soundtrack. “Naopaka pjesma” predstavljena je na festivalu Melodije Jadrana, a ujedno je treći singl koji će se naći na novom studijskom albumu, nakon već predstavljenih ‘Dobra stvar’ i  ‘Everest’. 

“Htjeli smo saznati kako bi zvučala Sophie Ellis Bextor da pjeva hrvatski disko pop sedamdesetih; nešto funka i zericu fusiona poslije, dobili smo ljetnu pjesmu, a ljeto volimo. Moram pohvaliti našeg producenta Jeru Šešelju koji je uspio postići da naš tradicionalni staroškolski Pavel ovaj put zazvuči nešto modernije.” ‪- opisao je autor Aljoša Šerić glazbeni zaokret u novom singlu, a Tonka se nadovezala:

“Ovo je ‘moj’ tip pjesme, plesna, zabavna, sa sjajnom bas dionicom. Veseli me što Aljoša u meni vidi Sophie, možda zbog slične tetovaže koju obje imamo na ramenu.”

Trenutno najavljuju koncertne nastupe, na kojima će, uz poznate plesne hitove s dosadašnjih albuma, izvoditi i ovaj najnoviji, a jedan od važnijih nastupa koje nikako ne bi trebalo propustiti svakako je onaj u sklopu Ljeta u MSU, 1.7.2023. u Zagrebu u Muzeju suvremene umjetnosti.

Podijelite

Current track

Title

Artist