TWOCOLORS X SAFRI DUO – Cynical

Piše: - 04.07.2023.

Berlinski duo twocolors spreman je za još jedno osvajanje ljestvica obradom hita Safri Dua iz 2000-ih „Played-A-Live (The Bongo Song)”. Stvaranjem neodoljive mješavine originalne pjesme i vlastitog jedinstvenog zvuka, twocolors će pjesmom „Cynical” nesumnjivo ovog ljeta oduševiti publiku diljem svijeta.

Kako bi se osjetio duh originalne pjesme, twocolors je blisko surađivao sa Safri Duom i tako sačuvao legendarne bongo ritmove koji su „Played-A-Live” učinili globalnom senzacijom. „Cynical” počinje energičnom melodijom na koju se dodaju snažni vokali, podižući ju na višu razinu. Ova pjesma groovy melodije sada je obogaćena novim akordima koji se savršeno isprepliću s vokalima. Eskperimentiranje s ovom pjesmom te dodavanjem novih slojeva rezultiralo je osnažujućom reimaginacijom remek-djela Safri Dua iz 2001. godine.

twocolors su remiksirali pjesme za svjetske zvijezde kao što su Imagine Dragons, Black Eyed Peas, Shakira, Rammstein, Jessie J, Gregory Porter, Lost Frequencies i mnogi drugi. Njihova zarazna obrada klasika „Lovefool(The Cardigans) sakupila je više od 3,8 milijardi sveukupnih streamova te je dospjela u top 20 u više od 30 zemalja. Uslijedili su singlovi „Bloodstream”, „Passion”, „Break Up”, „Feel It 2”, „Heavy Metal Love” i „Gravity” koji su samo na Spotifyu zajedno prikupili preko 130 milijuna streamova i time potvrdili svoj status globalne senzacije.

Podijelite

Current track

Title

Artist