James Night – Nije Zauvijek

Piše: - 07.07.2023.

TikTok miljenik James Night objavljuje “Nije Zauvijek” – autorsku posvetu ljetu, morskim ljubavima i slobodi

Talentiran i karizmatičan Vinkovčanin James Night objavljuje “Nije Zauvijek”, svoj drugi singl pod okriljem Dancing Beara. Ova zarazna ljetna himna prva je autorska pjesma na hrvatskom jeziku mladog glazbenika koji se istaknuo putem svojih kanala na društvenim mrežama svojim genijalnim prepjevima hrvatskih i regionalnih hitova na engleski jezik.

Od najpopularnijih Jamesovih prepjeva izdvajamoMama ŠČ!” Leta 3, “Lipe Cvatu” grupe Bijelo Dugme, s više od milijun pregleda, “Bolje biti pijan nego star” Plavog Orkestra i “Devojka sa čardaš nogama” Đorđa Balaševića, s gotovo 800 tisuća pregleda, te “Zenica Blues” Zabranjenog pušenja, “Cesarica” Olivera Dragojevića, “Tišina” Bajage i mnoge druge. James se trenutno ponosi s više od 25 tisuća pratitelja na TikToku te 350 tisuća lajkova, dok ga na Instagramu vjerno prati 14 tisuća ljudi.

Jamesov neizmjerni glazbeni talent, kao i osvježavajuća originalnost te šarmantnost već su sada istaknuli ovog mladog vinkovačkog slavuja na sceni, što dokazuje njegov singl prvijenac “Silver Lining” objavljen za Dancing Bear, dok nova pjesma “Nije Zauvijek” to nepobitno potvrđuje. Ovaj razigrani singl pamtljive synth pop melodije i vedrog teksta nadahnut je ljetom, a mladi kantautor vuče inspiraciju iz svojih bliskih životnih iskustva.

“‘Nije zauvijek’ moj je najbolji opis ljeta te ljetnih uspomena. Ona se pamte zauvijek, poput prve morske ljubavi, odnosno kratke slane veze. Svi ih proživljavamo i želimo ih što dulje zadržati u životima, a zapravo znamo da ne mogu trajati zauvijek. Ovaj singl je u čast nevezanju za nešto što znamo da jednostavno nije suđeno”, James Night rekao je o inspiraciji za singl.

Glazbu, tekst i aranžman singla ponovno potpisuje sam James, Riley Smith produkciju, dok je inženjer zvuka Romuald Klemm.

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist