Prijava štete za Grad Dugo Selo

Piše: - 21.07.2023.

Pozivaju se fizičke osobe koje su vlasnici/suvlasnici imovine da podnesu prijavu radi utvrđivanja i evidentiranja štete nastale na imovini uslijed nevremena praćenog obilnim pljuskovima i olujnim vjetrom, a koje je u srijedu 19. srpnja 2023. zahvatilo područje Grada Dugog Sela.

Štetu građani mogu prijaviti putem obrasca, elektroničkom poštom na adresu prijava.stete@dugoselo.hr te osobno u prostorijama Gradskog upravnog odjela za pravne poslove društvene djelatnosti i protokol, na adresi Josipa Zorića 1, Dugo Selo, soba broj 13 – potkrovlje u uredovno radno vrijeme – ponedjeljak, srijeda i petak od 08:00 sati do 15:00 sati, utorak od 08:00 sati do 17:00 sati i petkom od 08:00 sati do 13:00 sati.

Molimo građane da prijave štetu što je moguće prije, po mogućnosti do kraja srpnja 2023.

Uz navedeni obrazac, poželjno je dostaviti fotografije prijavljene štete ili drugu dokumentaciju koja utvrđuje oštećenje na imovini.

Temeljem Zakona o ublažavanju i uklanjanju posljedica prirodnih nepogoda (NN 16/19) Grad Dugo Selo podnio je zahtjev županu Zagrebačke županije za proglašenje prirodne nepogode olujni i orkanski vjetar za područje Grada Dugog Sela.

Po proglašenju elementarne nepogode od strane župana Zagrebačke županije provest će se Zakonom predviđen postupak te će svi građani koji ostvaruju pravo na dodjelu novčane pomoći o tome biti pravovremeno obaviješteni.

Obrazac možete preuzeti OVDJE.

Podijelite

Current track

Title

Artist