Buryana – Dodiri od svile

Piše: - 23.08.2023.

“Dodiri od svile” treći je singl koji će biti sastavni dio prvog albuma Buryane koji se sprema za početak sljedeće godine u izdanju diskografske kuće Croatia Records, sa kojom je pjevačica ove godine potpisala dugoročni ugovor o suradnji.

Buryana u Sloveniji nije novo lice i do danas je snimila 10 autorskih pjesama na slovenskom jeziku, te jednu na engleskom još 2019. godine, tad su je zapazile strane diskografske kuće, nažalost tada još nije imala pravu ekipu i adekvatnu podršku, pa do suradnje sa stranim partnerima nije došlo. To je nije spriječilo da se svim snagama usmjeri na slovensko glazbeno tržište. Njezine najpoznatije pjesme u Sloveniji su “Vino Sladko”, “Vidi se”, “Pijana noč”, “Ajde mala vozi” i “Minimalno”.

Pred nama je singl “Dodiri od svile” koji je nešto drugačiji od predhodnih i ima ljetnu notu sa opuštenim ritmom. Buryana navodi da joj je to do sada vokalno najzahtjevnija pjesma. Luka Radaković-Rale je autor glazbe, a Dragan Stevanović autor teksta. Master i konačnu obradu napravio je Luka Radojlović-Rodah, a kako nešto ne bi promaklo i da bi sve bilo jezično i tehnički ispravno pobrinuo se Fayo kao izvršni producent.

Videospot snimila je provjerena ekipa Roka Mavera i RoxPro produkcije iz Slovenije. Rok Maver kao režiser, potpisan je na većini videospotova Buryane i kako sam kaže: “Jako je jednostavno raditi sa takvom osobom kao što je Buryana koja je prava profesionalka pred kamerom, nije joj teško ponoviti desetine kadrova, da ne spominjem njenu energiju, karizmu i talent pa onda ni videospot ne može biti loš.”

“Dobar je osjećaj kada znaš da iza tebe stoji ugledan diskograf kao što je Croatia records. U sadržaju pjesme svatko se može pronaći. Kada nam loše krene u životu pa se onda sjetimo da nismo sami i da imamo ljude oko sebe koji nas vole i brinu o nama. To sam i sama više puta osjetila pa zato mogu reći da mi je glazba velika utjeha i način života”, dodaje Buryana.

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist