Neki to vole vruće – Prolaze dani

Piše: - 18.09.2023.

Njihova karijera traje preko 35 godina, a njihove hitove znaju sve generacije. Neki to vole vruće uoči velikog koncerta  objavljuju novu pjesmu “Prolaze dani”!

“Drugi put u našoj karijeri nismo Jimi ili ja autori naše pjesme. Prvi put je to bilo prije desetak godina kad smo uzeli pjesmu “Na dlanu svijet” , od slovenskog autora i glazbenika Sergeja Pobegajla. Ovaj put je to Martin Mandić , naš gitarist iz benda i glazbeni producent , koji je i producirao našu novu pjesmu “Prolaze dani” . Odmah nam se pjesma na prvo slušanje svidjela i odlučili smo je snimiti i izdati novi single prije našeg obljetničkog koncerta u Tvornici 20.listopada na koji vas sve pozivamo!”

Pjesma je tipično naša, s puno gitara, sviđa nam se kako optimistično zvuči , s dozom nostalgije i okusima prošlih vremena a opet je suvremena i pitka. Vjerujemo da će se svidjeti i publici”, o novoj pjesmi je ispričao Šomi, polovica popularnog dvojca.

Uz “Prolaze dani” publika će u Tvornici kulture imati priliku čuti “Teška vremena, prijatelju moj”, “Kakva noć”, “California, Bojler” i njihove druge bezvremenske hitove.

“Naše pjesme i nakon više od trideset godina publika voli i mislimo da smo im dužni prirediti veliku proslavu i nezaboravan koncert. Velika je privilegija da nas slušaju sve generacije i zato su svi pozvani na ovo slavlje 80-ih” – rekao je Džimi.

Šomi i Džimi, poznati dvojac koji stoji iza imena Neki to vole vruće okupili su odličan bend, vrsne svirače i spremaju za ovu jesen najveći retro tulum koji možete zamisliti.

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

SLJEDEĆA OBJAVA

Danas je dan HRM-a


Thumbnail
PREDHODNA OBJAVA

Zagrebački suveniri


Thumbnail
Current track

Title

Artist