Take That – Windows

Piše: - 27.09.2023.

Renomirani britanski bend Take That najavljuje svoj povratak na glazbenu scenu velikom koncertnom turnejom i devetim studijskim albumom “This Life”, čiji se izlazak očekuje 24. studenog. Kako bi dalje proslavili lijepe vijesti nakon dugogodišnje glazbene pauze, Gary Barlow, Mark Owen i Howard Donald publici su u ovom razdoblju odlučili pokloniti singl “Windows”! Pjesma donosi prepoznatljive vokale i svježu melodiju koja označava novi početak za legendarni bend i ukazuje na to da će nova era vrviti energijom, kreativnosti i željom za novim izazovima.

“Bilo je predivno iskustvo vratiti se nazad u studio i raditi zajedno na ovom singlu. Osjećaj je kao kada širiš krila, opraštaš se od starog i započinješ nešto sasvim novo. Nevjerojatno smo ponosni na naš novi album, on donosi osjećaj zajedništva, kako nama kao bendu, tako i svim ljudima koji žude za osjećajem povezanosti. Uzbuđeni smo što započinjemo novo poglavlje”, izjavili su Gary, Mark i Howard.

Formirani kao petočlani sastav 1989. godine, Take That doživeli su munjeviti uspjeh s prva dva albuma, dok ih je treće studijsko izdanje “Nobody Else” etabliralo kao globalni fenomen s više od šest milijuna prodanih primjeraka i prvim mjestom na top listama u 11 zemalja. Kada je Robbie Williams napustio bend, uslijedila je devetogodišnja glazbena pauza, sve do 2005. kada su se preostala četiri člana ponovo okupila na The Ultimate turneji koja je okrunjena kao jedan od najvećih povrataka u britanskoj glazbenoj povijesti. Album “Progress” iz 2011. godine doveo ih je do obaranja britanskog rekorda za najbrže prodavani album 21. stoljeća i najbrže rasprodanu turneju svih vremena. Ponovni raspad benda, ostavio je tri člana koja se danas vraćaju na scenu jači nego ikad, a publika će uskoro imati priliku saznati na čemu su to radili u posljednje vrijeme.

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist