Bučijada u Ivanić-Gradu

Piše: - 05.10.2023.

DOĐI, OKUSI, OSJETI, VIDI!

Kraljica jeseni dolazi na svoje i to u raznim oblicima! Bučnica, bučokremšnita, čokoladirane bučine koštice, praline punjene bučinim namazom i niz drugih specijaliteta nudit će se ovog vikenda u Ivanić-Gradu. Jedna od najvećih turističko-gastronomskih manifestacija u Zagrebačkoj županiji „Bučijada“ održava se od 6. do 8. listopada 2023. godine po 19. puta.

Za posjetitelje su organizirani brojni zabavni sadržaji, igraonice, radionice i natjecanja za najmlađe, koncerti te bogata gastro ponuda jela od buča. Detaljan program događanja možete vidjeti ovdje.

Svečano otvorenje Bučijade bit će u subotu, 7. listopada 2023. godine na glavnoj pozornici u centru Ivanić-Grada (Trg Vladimira Nazora) s početkom u 11:00 sati.

Inače, na Bučijadu, osim vlastitim prijevozom, posjetitelji će mogu doći i popularnim izletničkim vlakom „Bučko-express“ koji polazi u subotu i nedjelju, 7. i 8. listopada u 9:05 sati sa zagrebačkog Glavnog kolodvora. Povratak za Zagreb predviđen je u 17:24 sati. Cijena povratne prijevozne karte iznosi 3,90 EUR, dok se djeca do 6 godina voze besplatno. Prijevoz bicikla naplaćuje se 1,10 EUR.

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist