Antonela Doko – Bum Bum

Piše: - 11.10.2023.

Nakon trogodišnje stvaralačke pauze, jedinstvena Antonela Doko vratila se glazbi. Novi singl kratkog bombastičnog naziva “Bum Bum” dobio je i svoj, jednako bombastičan, videospot.

“Pjesma me kupila zbog svog karaktera i teksta jer na uvrnut način govori o mogućoj katastrofi, ali bez obzira na to, izaziva osmijeh na licu i cupkanje na mjestu”, rekla je Antonela.

Iza novog Antonelinog singla stoji poznati autorski dvojac, Ines Prajo kao autorica glazbe i Arijana Kunštek koja je napisala tekst, a aranžman potpisuje Ivan Popeskić. Iza režije spota stoji Dinko Čvorić – Doringo.

Godine 2013. Antonela je prvim singlom “Voli me” u duetu s Dinom Antonićem privukla pozornost publike i struke. Potvrda neupitnog talenta pristigla je i u obliku nagrade “Moj prvi Music Pub” za najbolju mladu pjevačicu u istoimenoj emisiji urednika Zlatka Turkalja. Dvije nominacije za nagradu Porin donijela je 2016. godine, i to za novog izvođača godine te za najbolju žensku vokalnu izvedbu. Antonela naposlijetku i osvaja nagradu Porin za najboljeg novog izvođača 2017. godine.

Na radost svih obožavatelja, Antonela je opet na sceni i nema sumnje da će “Bum Bum” osvojiti publiku. Već je pronašla svoje mjesto na zvjezdanom glazbenom nebu, a brojni singlovi koji su redom osvajali top liste i oni koji će tek osvojiti potvrđuju njezinu jedinstvenost.

Foto: Doringo Photography

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist