Vatra – Slatke suze gorka ljubav

Piše: - 10.01.2024.

“Slatke suze gorka ljubav” pjesma je s kojom se Vatra prijavila na ovogodišnju Doru.

“Vatra ne pripada niti jednom žanru, mi smo nesvrstani, a kao takvi možemo komunicirati i spajati nespojivo. Tako smo u novoj pjesmi programing i elektroniku povezali s mandolinom koju je fantastično odsvirala Sanja Vrančić. 

I premda je mandolina pjesmu obojala u vedre boje, sam tekst donosi dijametralno suprotnu atmosferu, što u konačnici savršeno opisuje jednu nesavršenu vezu.” – rekao je Ivan Dečak, autor glazbe i teksta pjesme “Slatke suze gorka ljubav”.

Ipak, upravo savršen spoj ispala je suradnja s nagrađivanim redateljem Daliborom Matanićem koji potpisuje režiju video spota. Njegova umjetnička estetika potpuno se stopila s temom pjesme i stvoren je upečatljiv trominutni film. “Kad se radi iz iskrenih emocija, boli i nade uvijek dobijete malu satisfakciju – u jednom trenutku smo došli, svaki sa svoje strane – Ivan sa svojom muzičkom i ja sa svojom vizualnom poezijom i susreli se pred istim stihom: “Samoća dušu otruje…”

Tad znate da ste se zaputili na pravo uzbudljivo i nepredvidljivo putovanje koje budi sve kreativne radare i na kojem uz sve to susrećete i nevjerojatnu plejadu novih glumačkih lica i lude lokacije.” – Dalibor Matanić.

Na lokacijama očaravajućeg otoka Krka svoje su uloge sjajno odigrali Maja Miletić, Lena Medar, Zala Đurić, Ana Nikšić, Lucija Alfier i Dean Lalić. Nove fotografije benda snimila je fantastična Mare Milin, a za odijela je zaslužan naš poznati dizajner Ivica Klarić.

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist