Tony Cetinski – Tebi sve dugujem

Piše: - 18.03.2024.

Novi glazbeni uradak “Tebi sve dugujem” rađen je u prepoznatljivom Tonyjevom mediteranskom pop zvuku, a za to su se pobrinuli već provjereno, odlično uhodan tandem Igor Ivanović i Marko Vojvodić.

Osim spomenute uspješne dugogodišnje suradnje, tu je i prijateljstvo, a sve to pokazalo se kao dobitna kombinacija za još jednu pjesmu o kojoj će se puno pričati.

Već preko dvadeset i pet godina surađujem sa nekim od svojih suradnika kao što je riječ i o ovom novom singlu, a to su Marko Vojvodić i Igor Ivanović. S ovim tandemom stvorio sam jednu pitku i pravu proljetnu pjesmu, koja lako ulazi u uho. U svakom slučaju, radiofonična je i prepoznatljivog zvučnog pečata koji, zajedno uz pomoć mog fenomenalnog benda, sviramo na našim koncertima. I tu bih stao jer bih volio neka ona sama govori o sebi dok je budete slušali”, ispričao nam je Tony.

Zajedništvo sa bendom, jedno je od prepoznatljivijih “crta” u Tonyjevoj karijeri, pa su i taj dio željeli uklopiti i prenijeti i na video spot.
Upravo tako je i bilo, a sve u režiji Daria Lepoglaveca, koji je već imao prilike staviti svoj kreativni pečat na neke prethodne spotove, a kako nam je Tony otkrio ova suradnja odlično funkcionira na obostrano zadovoljstvo, što su još jednom i potvrdili!

Foto by Matea Smolčić Senčar

Podijelite

Current track

Title

Artist