Bon Jovi – Legendary

Piše: - 19.03.2024.

Stanovnici Rock and Roll kuće slavnih, Grammyjem nagrađivana grupa BON JOVI, nastavlja veliko slavlje 40. obljetnice i to s najnovijim singlom i spotom naziva “Legendary”! Pjesmu je jedan od najpoznatijih svjetskih rock bendova predstavio u četvrtak 14. ožujka uz što je najavljen novi album – “FOREVER” (Island Records / Universal Music).

“Ovaj album predstavlja povratak sreći. Od pisanja do procesa snimanja, ovo je Bon Jovi glazba koja poručuje: pojačaj glasnoću, osjećaj se dobro”, rekao je Jon Bon Jovi, frontman benda koji je na nedavno održanoj 66. dodjeli nagrada Grammy®, proglašen MusiCares osobom godine te je njemu u čast u L.A. Convention centru održan koncert na kojem su nastupili Bruce Springsteen, Shania Twain, Melissa Etheridge, Sammy Hagar, Jason Isbell, Jelly Roll, Pat Monahan iz grupe Train i mnogi drugi.

Obilježavanje 40. obljetnice grupe BON JOVI nastavlja se uz četverodijelnu dokumentarnu seriju “Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story” (“Hvala, laku noć: Priča o Bon Joviju”). Dokumentarna serija redatelja Gothama Chopre u ROS produkciji ujedno je prva o povijesti benda koja je napravljena uz punu suradnju svih bivših i sadašnjih članova.

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist