Danijela Martinović – Žena

Piše: - 05.04.2024.

Danijela Martinović publici predstavlja novu pjesmu jednostavnog, ali vrlo znakovitog naslova “Žena” koja je u samo nekoliko sati od objave došla u sam vrh YouTube trendinga, a lavina pozitivnih komentara svakim se satom povećava.

Omiljena glazbenica oduševljena je pohvalama, a kaže da je pjesma nastala kao posljedica dobrih namjera, ušetavši joj u život kao i većina lijepih stvari koje su joj se dogodile posljednjih godina – potpuno neočekivano. “Pjesmu posvećujem ženama svih životnih dobi i vjerujem da nema ni jedne koja se u njoj neće pronaći na neki svoj način. Otpjevala sam je iz srca i za sve nas”, kazala je Danijela za čiji najnoviji hit singl glazbu, aranžman i produkciju potpisuje cijenjeni slovenski autor Raay, dok su stihovi djelo jednog od najvećih hrvatskih tekstopisaca Nenada Ninčevića. Danijelina publika novu će pjesmu imati prilike uživo čuti 15. svibnja u zagrebačkoj dvorani Lisinski na velikom koncertnom spektaklu koji naša glazbena diva najavljuje kao večer koja sigurno neće pasti u zaborav.

“Imala sam zaista predivnih koncerata, ali oni koje sam otpjevala u Lisinskom velikim slovima upisani su u knjigu mojih uspomena. Trebam li vam reći koliko se radujem tom nastupu”, istaknula je Danijela objasnivši što znači snaga žene o kojoj i govori njezin novi singl. “Upravo je snaga žene u njezinoj tajanstvenosti, krhkosti, nježnosti, intuitivnosti, pameti, snalažljivosti, instinktu i u svemu onom što je u suprotnosti sa snagom kakvu poznajemo i kako je najčešće definiramo. Narod kaže da na muci se poznaju junaci, a ja kažem na muci se poznaju i junakinje. Jer danas biti žena pred koju se stavljaju brojni izazovi, a u svakom od njih traži se da bude najbolja – junački je čin. Žena zna kako kroz patnje i sudare života oformiti osobnost. Žene su se dokazale i u dobru i u zlu, u mogućim i potpuno nemogućim situacijama pokazujući svoju nadljudsku energiju i snagu.”

Podijelite

Current track

Title

Artist