Biciklijada „Put bijele rode“ i nagradni foto natječaj

Piše: - 26.04.2024.

Javna ustanova Zeleni prsten Zagrebačke županije i Turistička zajednica općine Pisarovina i ove godine, po osmi put organiziraju Biciklijadu „Put bijele rode“, na praznika rada 1. svibnja od 10 sati u Krašogradu.

Organizatori su stazu dužine 21,5 km okarakterizirali kao srednje zahtjevnu, a očekivano trajanje vožnje je 3 sata. Svi prijavljeni sudionici osim što će uživati u prekrasnoj prirodi moći će obići i spomen kuću „Titanic“, a za djecu su organizirane radionice u Krašogradu.

Za sve ljubitelje fotografije i prirode organiziran je nagradni foto natječaj na temu bijele rode s ciljem promicanja važnosti zaštite i očuvanja ove strogo zaštićene vrste. Fotografije moraju biti snimljene isključivo na području Zagrebačke županije, a svaki autor popunjavanjem i slanjem prijavnice potvrđuju autentičnost snimljenih fotografija neovisno jesu li fotografije snimljene foto aparatom ili mobitelom. Krajnji rok prijema fotografija je petak, 2. kolovoza 2024. do 11 sati. Najbolje fotografije izabrat će žiri i pratitelji Facebook stanice JU Zeleni prsten Zagrebačke županije a Javna ustanova će ih otkupiti.

Više informacija o biciklijadi i foto natječaju doznajte ovdje.

Podijelite

Current track

Title

Artist