Ivana Kindl – Nemoj stat’

Piše: - 30.04.2024.

Ivana Kindl, jedna od najboljih hrvatskih vokalistica predstavlja optimističnu plesnu pjesmu electro pop naboja, ‘Nemoj stat'”! Poruka pjesme je sasvim jasna: Ivana, ujedno i autorica stihova, govori o osjećaju kojeg izaziva glazba, otpuštanju kočnica iz glave i prepuštanju dobrom ritmu, a velika zanimljivost je da nakon uspješnog dueta “Feel You Close”, u dobrom ritmu suradnju nastavlja s multitalentiranim Ericom, ovog puta u ulozi glazbenog producenta.

“Pjesma je ne opterećujuća, zarazna i stvorena za ples”, poručuje nagrađivana glazbenica koja, kao i pjesma, pršti dobrom energijom i srećom jer započinje svoju novu autorsku glazbenu eru.

Do suradnje s mladim multitalentiranim glazbenikom i pjevačem Ericom zaslužnim za produkciju i aranžman, a koji s Ivanom supotpisuje i glazbu, došlo je spontano. Ivana, poznato je, aktivno prati glazbenu scenu i aktivno podržava mlade izvođače, a s Ericom je poželjela raditi čim ga je čula. To se ostvarilo 2022. godine u njegovoj pjesmi, Porinom nominiranom duetu “Feel You Close”, a suradnju, na obostrano zadovoljstvo, planiraju još neko vrijeme.

“Poželjela sam raditi s mladim snagama naše glazbene scene i to mi se ostvarilo u vidu suradnje s Ericom jer ga od početka njegove karijere jako cijenim i znam koliko je talentiran. Super nam ide u zajedničkom stvaranju i za početak smo napravili singl Nemoj stat’ s kojim smo postigli taj moderan zvuk koji me privlači zadnjih godina.”

Za mix i master pjesme zaslužan je jedan od ponajboljih producenata mlađe generacije, Lockroom, a uskoro stiže i kreativni glazbeni spot u režiji dizajnerice Ive Ćurković.

Nova pjesma, suradnja s novim producentom, novi zvuk, a uskoro i glazbeni spot, dolaze nakon prošlogodišnjeg Porina za najbolju žensku vokalnu izvedbu, za pjesmu “Netko Ko Me Čuva”. Iste je godine bila među nominirana u kategoriji za najbolju vokalnu suradnju, za pjesmu “Feel You Close” u duetu s Ericom. Obje nominacije došle su netom nakon plasiranja studijskog izdanja “Put Ka Sebi” kojem je pak prethodila nagrada nagrade Music pub – Tereza za pjevačicu godine. Album donosi kolekciju 10 uspješnih singlova kao što su “Divovi ljubavi”, “Dobra Stvar” i “Netko Ko Me Čuva”, kojima je hvaljena glazbenica obilježila dugogodišnju suradnju s Universal Musicom te okrunila 20 godina diskografske karijere.

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist