Izložba radova nastalih u sklopu programa ZORO

Piše: - 31.05.2024.

U prostorijama Zagrebačke županije izloženi su radovi djece s teškoćama u razvoju nastali na radionicama u sklopu programa ZORO – Zajedno Odabiremo Ravnopravnost i Osnažujemo djecu s teškoćama u razvoju i osobe s invaliditetom koju u partnerstvu sa Zagrebačkom županijom provodi Humanitarna udruga fra Mladen Hrkać.

Izložbom se želi senzibilizirati javnost o mogućnostima djece s teškoćama u razvoju te istaknuti važnost kreiranja odgovarajućih usluga u društvu kako bi djeca s teškoćama u razvoju bila uključena u zajednicu u kojoj žive.

Humanitarna udruga fra Mladen Hrkać za djecu s teškoćama u razvoju na području intelektualnog, senzornog, motoričkog i tjelesnog funkcioniranja, a koja su uslijed teškoća dovedena u rizik od socijalne isključenosti i marginalizacije organizira igraonice i kreativne radionice kako bi se razvio njihov puni potencijal, socijalne vještine, samostalnost i samopouzdanje.

Inače, trogodišnji projekt ZORO sufinanciran je sredstvima Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.

Više o radu udruge potražite na http://www.humh.hr/.

Podijelite

Current track

Title

Artist