Bjelica ”Želimo novu pobjedu za veće samopouzdanje”…

Piše: - 29.07.2019.

Uoči uzvratne utakmice 2.pretkola Lige prvaka u kojem će Dinamo u utorak od 20.00 sati na Maksimiru ugostiti gruzijskog prvaka Saburtalo na press konferenciji govorili su trener Nenad Bjelica i stoper Dino Perić.

Plavi iz prve utakmice igrane prije tjedan dana u Tbilisiju imaju prednost 2-0, a trener Bjelica traži maksimalan pristup svojih igrača ” Spremno dočekujemo utakmicu. Ove četiri utakmice koje smo do sada odigrali daju nam povoda za optimizam. Imamo dosta samopouzdanja. S ovom utakmicom u Koprivnici proširili smo kadar igrača na više od 20 spremnih igrača za utakmicu. Imam slatke brige iako imam par igrača koji će izostati. Treba nam od prve do zadnje minute maksimalna ozbiljnost jer smo vidjeli da je Saburtalo dobra momčad ako joj se da prostora oni znaju iskoristiti. Cilj je naravno pobjeda”..ističe Bjelica čija momčad zbog kazne UEFE neće imati podršku navijača ” Očekujem od igrača da svoje zadatke ispunjavaju maksimalno ozbiljno i to je jedino na što smo fokusirani. Na druge stvari ne možemo utjecati, već na samo ono što će se događati na terenu. Želimo još jednu pobjedu koja bi nam još više izgradila samopouzdanje za slijedeće utakmice”.

”Saburtalo je pokazao u prvoj utakmici da su odlična ekipa i da će sigurno doći ovdje tražiti prolaz. Čeka nas dobra i teška utakmica, ali mi želimo nastaviti dobar niz koji smo počeli na startu sezone”…kazao je pouzdani Perić koji odlično koristi ukazano povjerenje trenera Bjelice.

Podijelite

Current track

Title

Artist