Dinamo večeras protiv Ferencvaroša

Piše: - 06.08.2019.

Na putu prema grupnoj fazi Lige prvaka Dinamo večeras u Maskismiru dočekuje Ferencvaroš. Trener Bjelica po običaju, cijeni protivnika, ali naglašava da ipak sve ovisi o tome kako će se oni postaviti. To što su u prvom susretu domaćini, nije ni prednost ni nedostatak jer će Dinamo u obje utakmice ići na pobjedu, kaže trener najavljujući time da je Dinamo favorit. Trener gostiju Rebrov cijeni Dinamovu slavnu prošlost govoreći da se radi o velikoj momčadi i hrabri svoje nogometaše govoreći da su šanse 50 prema 50 posto.

Dinamovi igrači: kapetan Ademi, srednji branič Perić i napadač Petković znaju sve kvalitete protivnika i vjeruju da će uz stopostotni angažman cijele momčadi Dinamo u dvije utakmice biti bolji.

Dan prije utakmice s Ferencvarošem višegodišnji ugovor potpisao je dokopetan i prvi golman reprezentacije Dominik Livaković što je posebno razveselilo trenera Bjelicu poželjevši Livakoviću puno zdravlja i nastavak uspješne karijere. Popularni Livi je potvrdio da je bio blizu odlaska u Francusku, ali je nakon konzultacija s obitelji i klubom odlučio ostati jer to za njega najbolja opcija.

Zbog večerašnje utakmice, na kojoj se očekuje više od 1000 navijača iz Mađarske i desetak tisuća domaćih u zoni stadiona sve do 23,00 sati na snazi posebna regulacija prometa. Zabranjeno je parkiranje na poligonu za obuku vozača osim za vozila gostujućih navijača, na parkiralištu tržnice Borongaj, parkiralištu kod bazena Svetice, parkiralištu od spomenika Bacaču diska do zapadnog parkirališta stadiona Maksimir, parkiralištu ispred zapadne tribine stadiona Maksimir, kao i u Hitrecovoj i Ulici Divka Budaka od tržnice Borongaj do bazena Svetice.

Susret počinje u 20 sati, a ulazi stadiona Maksimir bit otvoreni od 18:00 sati.

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist