NOVI SINGL ARIANE GRANDE

Piše: - 06.08.2019.

Ariana Grande se vratila s novim singlom “boyfriend” na kojem joj se pridružio dvojac Social House. Nakon što je u manje od godinu dana predstavila dva albuma, “Sweetener” i “thank u, next”, srušila je i Spotify rekord s pjesmom “7 rings” koja je u 24 sata preslušana više od 14 milijuna puta. Ovaj put je predstavila suradnju s duom Social House koji čine Michael “Mikey” Foster i Charles “Scottie” Anderson. “Uvijek se jako zabavimo kad surađujemo s Arianom i zbog toga smo posebno sretni što je ova pjesma napokon dostupna svijetu. Nadamo se da će se i drugima svidjeti kao što se sviđa i nama” poručio je dvojac Social House.

Pjesma “boyfriend” je dobila i službeni videospot. Pjesma je u manje od tjedan dana na YouTubeu prešla brojku od 34 milijuna pregleda, a u Hrvatskoj se trenutno nalazi na prvom mjestu Trending liste:

Ariana Grande i njeni posljednji albumi, „Sweetener“ i „thank u, next“ su svakako osvojili srca mnogih, a to pokazuju i kritičari i publika. Trenutno se nalazi na turneji u sklopu koje u planu ima 80 koncerata, a najbliže Hrvatskoj bit će 3. rujna na koncertu u Beču. Ariana je nedavno je imala i prva tri mjesta na Billboard Top 100 ljestvici, a taj rezultat su posljednji put ostvarili članovi benda The Beatles 1964. godine.

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist