Dinamo u srijedu protiv Rosenborga

Piše: - 20.08.2019.

U posljednjem kvalifikacijskom krugu za Ligu prvaka nogometaši Dinama će u srijedu na Maksimiru (21h) ugostiti Rosenborg iz Norveške. To je prvi susret četvrtog pretkola u kojem će Plavi hvatati što bolji rezultat pred uzvrat koji se igra slijedeći utorak u Trondheimu. Na press konferenciji uoči susreta govorili su trener Nenad Bjelica i kapetan Arijan Ademi.

Bjelica je danas proslavio svoj 48. rođendan, a uz činjenicu da je Rosenborg bolja momčad od Ferencvarosa kojeg je Dinamo izbacio u prethodnom krugu naglasio je veliku želju i motiviranost ”Mi smo spremni za utakmicu i željno očekujemo njeni početak. Nakon prošlogodišnjeg neuspjeha ovo nam je velika šansa da izborimo Ligu prvaka i da pokažemo da smo godinu dana zreliji i bolji i naravno da zaslužujemo Ligu prvaka. Pred nama su dvije teške utakmice u kojima ćemo morati biti onakvi kakvi smo bili većinom dijelom susreta u Budimpešti protiv Ferencvarosa”

Kapetan Ademi ističe da je Dinamo sada jači i iskusniji za godinu dana i da ove godine žele stepenicu više, odnosno Ligu prvaka.

Više o ovom susretu slušajte u Plavoj priči u srijedu od 11.30.

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist