Kraj ljeta uljepšat će nam “Mala ljetna muzika”

Piše: - 30.08.2019.

Pjesmom “Mala ljetna muzika” mladi kantautor Antonio Perina predstavit će se publici u nešto drugačijem izdanju, uz akustičnu gitaru. Ovog talentiranog glazbenika iz Tisnog publika je upoznala kroz singlove Dođi, Pripremio sam srce na bol, Divan svijet, Crveni ruž i Balerina, koje prati rockerski zvuk, a melodija novog singla Mala ljetna muzika zahtijevala je nježniji i intimniji ritam.
“Pjesmu sam napisao prije dvije godine, a odlučio sam je tek sad pustiti u javnost. Kraj ljeta mi se čini idealan za ovakav sjetni zvuk jer se svi teško opraštamo od mora, sunca i dana kad se valjda ispunjavaju najljepši snovi. Nadam se da će ova pjesma slušateljima barem malo produžiti taj osjećaj ljeta, a u rujanske dane unijeti miris mora, okus soli, ples i bezgraničnu ljubav na valovima mora. Pjesma je ritmična, jednostavna, a preporučio bih je posebno onima koji su ovog ljeta doživjeli nešto posebno što će još dugo pamtiti”, rekao je Antonio koji inače studira film, TV i multimediju.

Pjesma Mala ljetna muzika njegov je peti singl, a spomenut ćemo da je za prethodni singl Balerina sam režirao, producirao i montirao spot. Bubnjeve mu je odsvirao Max Saidi iz Velike Britanije, a na singlu Crveni ruž surađivao je s Dylanom Wissingom, koji surađuje s Aliciom Keys, Johnom Legendom i Drakeom.

Podijelite

Current track

Title

Artist