ANDREA BOCELLI ZAJEDNO SA ELLIE GOULDING

Piše: - 03.10.2019.

Andrea Bocelli, poznati talijanski pjevač te jedan od najprepoznatljivijih tenora današnjice, udružio je snage s pjevačicom Ellie Goulding i kreirao pjesmu “Return To Love”. Pjesma je premijeru imala u Ken Bruce showu na BBC 2, a naći će se na pjevačevom albumu naziva “Sì Forever: The Diamond Edition”, koji će svjetlo dana ugledati 8. studenog ove godine. Hrvatska publika “Return To Love” može slušati u eteru Zabavnog radija.

Nakon što je njegov posljednji studijski album “Sì” objavljen u listopadu 2018. godine i prodan u više od milijun primjeraka, Andrea Bocelli najavio je njegovo prošireno izdanje naziva “Sì Forever: The Diamond Edition”. Na njemu će se naći potpuno nove pjesme, koje je Bocelli snimio u suradnji s prijateljima i nekim od najuzbudljivijih pop imena današnjice. Jedno od tih imena je Ellie Goulding (“Love Me Like You Do”, “Close To Me”), koja je s Andreom surađivala na pjesmi “Return To Love”.

Kao što naslov daje naslutiti, “Return To Love” sadrži iskrene i snažne emocije. Pjesma je prožeta glazbenom kemijom, koja proizlazi iz talenta te iz međusobnog divljenja talentiranih glazbenika: “Ellie Goulding je savršena osoba za ovu pjesmu. Njen je glas predivan i svidio mi se čim sam ga prvi put čuo.”, rekao je Bocelli. Isto mišljenje ima i slavna pjevačica: “Bila mi je velika čast surađivati s Andreom, a pjevati na talijanskom jeziku bio je vrlo zabavan izazov.”, komentirala je Ellie.

Andrea Bocelli jedan je od najpoznatijih opernih pjevača današnjice. Njegov jedinstven glas osvojio je milijune slušatelja, a među brojnim osvojenim priznanjima nalazi se čak sedam World Music nagrada, prestižan Zlatni globus te zvijezda na šetalištu slavnih u Hollywoodu. Uz mnoštvo rasprodanih koncerata u arenama, Bocelli je nastupao i na brojnim iznimno popularnim događanjima, a među njima se ističu otvaranja Olimpijskih igara i Svjetskog nogometnog prvenstva. Surađivao je s brojnim poznatim izvođačima, među kojima su Ed Sheeran, Dua Lipa i Ariana Grande.

Pjesma “Return To Love” naći će se na albumu “Sì Forever: The Diamond Edition”, koji će biti objavljen 8. studenog ove godine

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist