Zabavni na otvorenju Bose Premium shopa

Piše: - 09.10.2019.

U Zagrebu, Maksimirska 45, otvoren je prvi SE-MARK BOSE premium shop čija ponuda obuhvaća lifestyle i zvučničke sustave, kućna kina, prijenosne zvučnike, osobne audio sustave, slušalice i profesionalne sustave. Na otvaranju su nazočili i mnogobrojni celebrity uzvanici kao što su Ivan Dečak, Marko Kutlić, Ante Cash i naš voditelj Ivan Pavlinić.

Neki od njih isprobali su najnoviji proizvod BOSE-a, nove audio sunčane naočale (Bose frames) koje pružaju posebno audio iskustvo !

Kroz više od 28 godina razvoja društva SE-MARK se profilirao u brend u koji nudi cjelovita poslovna i telekomunikacijska rješenja te pruža kompletnu podršku svojim korisnicima.
SE-MARK je prepoznatljiv kao A1 partner, Panasonic distributer za telekomunikacije i uredsku automatiku, distributer Cubot mobitela, distributer Bose audio sustava i Olympus fotoaparata te Samsung retail partner. Specijalizirani maloprodajni lanac od 14 prodajnih mjesta nudi fiksne i mobilne telefone, informatiku, multimediju i zabavnu elektroniku, kao i usluge na području fiksne i mobilne telefonije, interneta i televizije.
SE-MARK je ovlašteni Panasonic servisni centar za telekomunikacijsku i uredsku opremu te Cubot servisni centar Hrvatskoj. SE-MARK danas zapošljava 75 djelatnika. Razvoj tvrtke slijedi tehnološke trendove i servise u području IT i telekomunikacija.

BOSE PREMIUM SHOP
Korporacija Bose je najveći proizvođač audio opreme na svijetu, a u Hrvatskoj je do sada bio prisutan sa vrlo malim segmentom svojih vrhunskih proizvoda. Ljubitelji glazbe i kvalitetnih audio proizvoda nisu imali mogućnosti veliki dio tih proizvoda vidjeti, poslušati niti isprobati.
Prije nekoliko mjeseci SE-MARK je odlučio to promijeniti i uz pomoć Bosea i regionalnog distributera otvoriti prvi Bose Premium shop u Zagrebu, a i u Hrvatskoj.
U Bose Premium shopu je predstavljena kompletna ponuda Bose proizvoda za kuću kao i svi sistemi ozvučenja za glazbenike, te dio profesionalne opreme za ozvučenja poslovnih i ugostiteljskih objekata. Svi proizvodi se mogu isprobati i poslušati, a prodajno osoblje je obučeno da mogu predstaviti najbolje rješenje i približiti očekivanja ljubitelja kvalitetne rep-rodukcije zvuka prema njihovim financijskim mogućnostima.

Podijelite

Current track

Title

Artist