Predstava Brak za ručak, ručak za sex

Piše: - 14.10.2019.

Nakon velikog uspjeha u Hrvatskoj poznate predstave “Balkanski seks i grad, čipka i čokolada”, autora Stanka Holcera, dolazi nam nova urnebesna komedija “Brak za ručak, ručak za seks” , premjera je bila u mjesecu svibnju ove godine. Komedija puna smijeha, opisuje ozbiljan problem tročlane obitelji koja muku muči kako otplatiti ratu kredita za malu garsonjeru u kojoj stanuju. Glavni junaci su Ivana, njena sestra Nataša i Natašin muž Marko. Oni žive zajedno kao neobična tročlana obitelj u maloj garsonijeri s velikim problemima – bez novaca za platiti ratu za stambeni kredit. Sasvim različiti po karakterima, svatko od njih će pokušati na određeni način riješiti ovu novonastalu životnu situaciju. Hoće li se, poslije niza pokušaja, ova obitelj uspjeti spasiti, provjerite u urnebesnoj komediji u kojoj će se svatko od nas prepoznati, bar u nekom trenutku.

U mjesecu listopadu ova komedija osim u Sesvetama igra u Osijeku, Bjelovaru, Umagu, Kninu i Splitu. U Zagrebu, u GSK Kerempuh (Scena Vidra) smo opet 26.10.2019. (subota) sa hit komedijom autora Stanka Holcera “Balkanski seks i grad, čipka i čokolada”.

Predstava “Brak za ručak, ručak za seks” održat će se u Sesvetama, u petak, 18.10.2019., u 20,00 sati, u dvorani Narodnog Sveučilišta Sesvete, Trg Dragutina Domjanića 6/1. Ulaznice su u prodaji on line WWW.EVENTIM.HR, te na prodajnim mjestima u Zagrebu: BP PETROL Sesvete II, Sesvetska ulica 49; EXCLUSIVE CHANGE MJENJAČNICA, ZG Kaufland Sesvete, Bistrička 6; FORUM JAZZ CAFFE BAR, Ninska 3; TISAK MEDIA CENTRI U ZAGREBU. Ulaznice se prodaju po popularnim cijenama od 60,00 kn, a na dan predstave 70 kn. Besplate ulaznice možete osvojiti u programu Zabavnog u srijedu između 10 i 11 sati.

Podijelite

Current track

Title

Artist