Rukometaši Dugog Sela i nogometaši Rugvica Save 1976 upisali pobjede

Piše: - 14.10.2019.

Rukometašice ŽRK Dugo Selo doživjele su treći poraz u sezoni. Na gostovanju u Splitu domaća ekipa svladala ih je rezultatom 27:25. Nakon odigrana četiri kola Dugoselke se s dva boda iz prvog kola nalaze na 10. mjestu 1. HRL.

Boljeg raspoloženja i ovog vikenda bili su rukometaši MRK Dugo Selo koji su svladali Vidovec na gostovanju rezultatom 29:32. S  osvojenih pet bodova rukometaši se nalaze na 9.mjestu 1. HRL Sjever.

Težak poraz doživjeli su rukometaši RK Rugvica. U petom kolu 2. HRL Sjever poraženi su od Siska na domaćem terenu s velikom razlikom 23:33. Zbog ovog poraza, Rugvičani su se s prvog mjesta prvenstvene tablice spustili na treće.

Igranje na domaćem terenu nije pomoglo ni rukometašicama ŽRK Rugvica koje su poražene od Zaprešića 19:25 u trećem kolu 2. HRL Zapad. Rugvičanke se s dva boda nalaze na devetom mjestu tablice.

Bez pogodaka završio je susret NK Dugo Selo i NK Maksimir. Nakon osam odigranih kola dugoselski nogometaši se s osam bodova nalaze na devetom mjestu 3. HNL Središte.

Nakon nenadanog odlaska trenera Ante Klarića prošlog tjedna, momčad NK Rugvica Save 1976 je bez problema svladala Stupnik na gostovanju rezultatom 0:3. Ovom pobjedom Rugvica Sava 1976 nastavila je let u Jedinstvenoj županijskoj nogometnoj ligi  te se nalazi na drugom mjestu s tri boda manje od vodećeg Poleta.

Podijelite

Current track

Title

Artist