8. Biciklistički maraton Dugo Selo – Vukovar

Piše: - 19.10.2019.

Biciklistički klub Dugo Selo organizira 8. Biciklistički maraton Dugo Selo – Vukovar koji se drugu godinu zaredom vozi pod nazivom Memorijal Željka Galovića i to uoči Dana sjećanja na žrtvu Vukovara 18. studenog.

Maraton, na kojem će sudjelovati najveći broj sudionika dosad, njih 20-ak, startat će 15. studenog u 7,30 sati  u centru Dugog Sela. Prvi dan biciklisti voze do Požege, drugog dana do Tordinaca, a dolazak u Grad heroj predviđen je u nedjelju 17. studenog, dan prije Dana sjećanja kada će biciklisti u miru obići Vukovar i pokloniti se žrtvama.

Uz 20-ak prijavljenih sudionika, iz Biciklističkog kluba pozivaju sve sugrađane koji su željni sudjelovati u maratonu i fizički su spremni za takav pothvat, da se prijave u BK.

Podsjetimo, osim u spomen na žrtvu Vukovara, maraton Dugo Selo – Vukovar drugu godinu zaredom vozi se u spomen na sugrađanina Željka Galovića, istinskog domoljuba i zaljubljenika u biciklizam čija je velika želja da odvozi biciklom dionicu Dugo Selo – Vukovar, ostala neispunjena.

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist