EKO FEST U SESVETAMA

Piše: - 26.10.2019.

Neki kažu da se akciji odazvalo više od 200, drugi 300 Sesvećana, ali važnije od toga da je zasađeno 180 novih stabala u Kelekovoj i Slatinskoj ulici tijekom današnjeg Eko festa udruge Zelene i plave Sesvete, Hrvatskih šuma i Zabavnog radija, uz podršku Grada Zagreba, Vijeća gradske četvrti Sesvete i Zrinjevca.

Cilj je ostvaren, dio Sesveta dobio je novu vizuru, stanovnici su se družili, neki su došli s obiteljima, vidjeli smo rukometaše, hrvače, bome i političare, pa je svoje drvo posadio i Tomislav Čorić ministar energetike i zaštite okoliša, Mirka Jozić izaslanica gradonačelnika Milana Bandića. No jednako vrijedna su i stabla koja su posadili Joža, Zdravko, Mirjana, Anita i da ne nabrajamo dalje. Presretni su danas bili  predsjednik udruge Zelene i plave Sesvete, Ante Damjanović, Radoslav Dumančić i Marijo Stojić glavni pokretači akcije, dok su govorili u izravnim javljanjima našeg Trpimira Vickovića kako nitko koga su tražili nije odbio pomoći.

I dok su stariji sadili stabla oni mlađi su sudjelovali  u eko radionici Sanele Đurinec Rajič i oslikavali platnene vrećice.

Puni dojmova s današnje uspješne akcije u Sesvetama, svima koji su sudjelovali i pomogli na bilo koji način  najsrdačnije se zahvaljujemo uz galeriju slika.

 

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

SLJEDEĆA OBJAVA

PORTUGIZAC I KESTENI


Thumbnail
PREDHODNA OBJAVA

NE BUDI PANJ


Thumbnail
Current track

Title

Artist