Ivana Radovniković – Lavine

Piše: - 12.11.2019.

Ivana Radovniković prisutna je na našoj glazbenoj sceni već dugi niz godina, a svoju glazbenu karijeru službeno je počela diskografskim ugovorom koji je potpisala kada je imala samo 17 godina.

Otkada je snimila svoj prvi album, marljivo je radila na svojoj glazbenoj karijeri ispunjenoj koncertnim nastupima i brojnim singlovima, pri tom uvijek vodeći brigu o kvaliteti, ne podilazeći nikome, što je na kraju krajeva odobrila i publika, ali i struka.

Ivana nam se u ovom trenutku predstavlja s pjesmom ‘Lavine’, a zanimljivo je to kako je videospot snimljen prije čak godinu dana i to neposredno nakon sto je saznala da će u njen život doći još jedno dijete.

Iako je pjesmu napisala inspirirana svojim vlastitim iskustvom i emocijama koje joj je donijela nova životna uloga te ju je posvetila prvenstveno svom prvom djetetu, u spotu je okupila sebi najbliže ljude kako bi kroz njih pokušala prikazati stvarne emocije i trenutke koji nas čine majkama, djecom, ljubavnicima i prijateljima.

Poznata po tome da čuva svoj privatni život, upravo je ova pjesma Lavine i njen pripadajući spot najintimniji dio koji je Ivana htjela podijeliti sa svima nama te tako i otkriti zašto je uzela pauzu od svoje karijere.

Pjesmom Lavine Ivana najavljuje svoj povratak, i iako možda zvuči kao izlizana fraza, ali dolazi spremnija nego ikada publici predstaviti ono na čemu je radila svo to vrijeme jer upravo ovom pjesmom najavljuje novi album koji planira uskoro i objaviti.

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist