Otvoren Interliber

Piše: - 12.11.2019.

Od danas pa do nedjelje na ZV održava se prava poslastica za ljubitelje knjige 42. Interliber, međunarodni sajam knjiga  pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i gradonačelnika Grada Zagreba Milana Bandića.Paviljone 5, 6 i 7a i Kongresnu dvoranu Zagrebačkog velesajma ispunilo je više od 380 izlagača iz 13 zemalja uz povećanje broja izlagača za 18%, a izložbenog prostora za 5%.

Ovogodišnji Interliber otvorio je predsjednik Vlade Andrej Plenković, nakon ppzdravnih riječi direktorice ZV Dine Tomšić i zamjenice gradonačelnika Jelene Pavičić Vukičević.

Posjetitelje očekuju predstavljanja novih knjiga domaćih i inozemnih autora, druženja i razgovori s književnicima, čitaonice i radionice, dodjele književnih nagrada, aukcije starih knjiga, kvizovi, glazbeni program te stručni susreti nakladnika, knjižara i knjižničara.
Više od 200 svakodnevnih pratećih programa razmješteni su na četiri lokacije: dvorane na galeriji paviljona 5, pozornica u paviljonu 6, Kongresni centar Zagrebačkog velesajma te otvoreni.

Najbolji nogometaš svijeta, Luka Modrić, na radost svih obožavatelja dolazi na Interliber u nedjelju, 17. studenog u 14.30 sati gdje će na pozornici u paviljonu 6 predstaviti svoju knjigu Autobiografija Luka Modrić – Moja igra.

RADNO VRIJEME od 10.00 do 20.00 sati, u petak i subotu do 21.00 sat.

Ulaz na sajam INTERLIBER je BESPLATAN. Parking za sve posjetitelje s južne, zapadne i istočne strane Zagrebačkog velesajma je besplatan.

Zabavni radio svaki dan od 10 do 13 sati javlja se iz paviljona 6 u razgovoru s brojnim gostima.

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist