MORE LJUDI NA ZG ADVENTU

Piše: - 30.11.2019.

Zapaljena je prva adventska  svijeća što je i službeni početak ovogodišnjeg Zagrebačkog Adventa. Na gradske ulice slilo se more ljudi, što možete lijepo vidjeti i u našoj galeriji slika. Na ulicama se čuju jezici iz svih dijelova svijeta, što samo potvrđuje veliku popularnost koju ima Zagrebački advent kao prestižna turistička atrakcija.

Prije paljenja svijeće na središnjoj pozornici Trga bana Jelačića monsinjor Zlatko Koren i gradonačelnik Milan Bandić pozvali su Zagrepčane da čine dobro i da se nitko ne bude sam i napušten.

Brojne kućice prepune su raznih delicija i atrakcija, a na pozornicama nastupaju popularni izvođači. Naš Nikola Martek ove se godine preselio s Gornjeg grada na Zrinjevac gdje će iz popularnog paviljona zabavljati posjetitelje.

Zabavni radio dio je Zg Adventa, a javljamo se svaki dan od 15 do 19 sati iz naše kućice pod vurom sa Adventa zagrebačkih obrtnika koji je još jutros otvorio gradonačelnik Bandić u pratnji predsjednika Udruženja obrtnika Antuna Trojnara i predsjednika OK Zagreba Mirze Šabića.

Ključeve našeg privremenog studija direktor Tadija Barbarić još u petak je predao uredniku Borivoju Zimonji.

Već prvog dana iz novi studio isprobali su Jelena Ucović, Đurđa Habel i Nikola Martek, uz tonsku realizaciju Krešimira Cvijanovića. Naši gosti bili su TS Lajbeki, Željko Krušlin Kruška i Gale.

Kruška je uživo otpjevao nekoliko pjesama s novog albuma Ljubav.com, uživo su svirali i tamburaši, dok je Gale izveo pjesmu našeg kolege Željka Krznarića Advent u Zagrebu.

Već sutra naš advenstki dvojac su Ivan i Vicko, u ponedjeljak kreće i Vjeko, pa Ivana i tako redom. sve do 7. siječnja 2020.

 

 

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist