Otvorena peta sezona klizanja u Dugom Selu

Piše: - 02.12.2019.

Pored Gradske sportske dvorane u Dugom Selu petu godinu zaredom postavljeno je klizalište koje je u subotu i službeno otvoreno. Brojni mališani, a i oni nešto stariji čekali su u redu da gradonačelnik Nenad Panian da znak da mogu stati na led i pokazati svoje klizačko umijeće.

-Led izgleda prekrasno, vidim da je došlo puno djece i roditelja. Svima koji kližu želim što manje padova, da uživate, da se veselite i da naučite klizati one koji ne znaju – poručio je gradonačelnik klizačima prilikom otvorenja.

 

 

Klizalište će raditi kao i proteklih godina, od ponedjeljka do petka od 17 do 21 sat, a vikendom prijepodne od 10 do 13 i poslijepodne od 16 do 21 sat. Cijene su također iste, 10 kuna je ulaznica i 10 kuna najam klizaljki. Za sve one koji nemaju vlastite, ove je godine spremno 150 novih pari klizaljki.

 

 

Tijekom školskih praznika, radno vrijeme će se tradicionalno produljiti i klizalište će biti otvoreno svakog dana od 10 do 21 sat. I ove sezone bit će organizirane škole klizanja kao i sportske igre na ledu.

 

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist