Livaković ”Želimo i dalje slušati himnu LP na Maksimiru”

Piše: - 10.12.2019.

Dinamo u srijedu od 18.55 na Maksimiru dočekuje prvaka Engleske Manchester City u posljednjem 6.kolu natjecanja Lige prvaka po skupinama. Nije potrebno isticati o kakvom se susretu radi s obzirom na kvalitetu gostiju, ali i mogućnosti Dinama da pozitivnim rezultatom nastavi natjecanje u Europi i u veljači (Liga prvaka ili Liga Europe). Uoči ovog susreta puno je kombinacija o načinu na koji Dinamo može osvojiti drugo, treće, a u najlošijem scenariju i posljednje četvrto mjesto.

”Jedna utakmica u kojoj Dinamu jedino što igra i što ga poboljšava je pobjeda. Pred svojim navijačima koji će ispuniti Maksimir i podriti nas od početka do kraja biti nešto lakše ofenzivniji i pokušati iznenaditi suparnika koji je izuzetno jak, izuzetno dobar i jedna od najboljih momčadi na svijetu. Bez obzira na to Dinamo želi pobjediti i tako ćemo izaći na teren pa ćemo vidjeti što će se dogoditi.”..ističe trener Nenad Bjelica koji u ovom susretu neće sigurno moći računati na kažnjene Perića i Theophila, te ozlijeđenog Leovca.

Manchester City je već osigurao prvo mjesto u skupini pa će trener Guardiola možda i poštediti neke od svojih ponajboljih igrača ”Svejedno je u kojem će oni sastavu igrati s obzirom koliko su kvalitetni. Mi trebamo gledati sebe i uz naše navijače idemo po pobjedu jer želimo himnu lige prvaka i dalje slušati na Maksimiru.”..kaže vratar Dominik Livaković.

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist