AKTUALNI SAT 22. SJEDNICE GRADSKOG VIJEĆA GRADA DUGOG SELA

Piše: - 12.12.2019.

Na aktualnom satu vijećnika Zoran Pandžića zanimalo je uočljivost pješačkih prijelaza odnosno može li se pojačati rasvjeta uz zebre i koliko košta strategija pametnog grada. Kako će se nadoknaditi nastava u školama zbog štrajka, pitao je Stipe Velić i zatražio od grada da se pobrine za sanaciju pločnika u Starčevićevoj ali i nekim drugim ulicama nakon građevinskih radova u kojima su oštećeni.

Stjepan Štefinovec pitao je kakvi su benefiti od posjeta predsjednika vijeća Darija Budimira stručnom skupu u Šibeniku i jeli putovao vozilom Dukom plina u vlasništvu grada te što grad čini na poboljšanju lokalnog gradskog prijevoza.

Renata Jelečki postavila je pitanje vezano uz zakonitost rada jednog mjesnog odbora i koliko je pasa zbrinuto u Pokupskom Cerju.

Željko Remenar pitao je zašto poskupljuje prikupljanje komunalnog otpada i zbog čega nije riješeno grijanje u domu u Andrilovcu.

Zašto se smanjuju sredstva zajednice sportskih udruga zanimalo je Vedranu Dragičević Borovec. Ivan Gereci analizirao je dobivene pisane odgovore vezane uz bojanje zebri i rekonstrukciju rukometnog igrališta.

Božidar Cik tražio je skidanje 11. točke dnevnog reda zbog navodnog sukoba interesa.

Ivanu Krištu zanimalo je prijavljuje li se grad na natječaje za sredstva Zagrebačke županije i što grad radi na smanjenju plastike.

Sinišu Klajića zanimalo je tko ja zatražio reviziju u DUKOM plinu te s koje je stavke to financirano.

Jeli napravljen konačni obračun obnove zgrade gradske uprave zanimalo je Pavu Vukelića, a Ivana Šajkovića što se čini s zatvaranjem odnosno zacijevljenjem kanala Hrvatskih voda.

Na kraju je predsjednik Darjan Budimir, postavio pitanje vezano uz izradu Prostornog plana.

Aktualni sat možete vidjeti i ovdje:

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist