Treneri Sesveta, Dubrave TK i Dugog Sela o nastavku sezone…

Piše: - 20.01.2020.

U našoj emisiji sportski ponedjeljak danas od 13 sati gosti u studiju bili su treneri nogometnih klubova Sesvete, Dubrava Tim Kabel i Dugo Selo. Tema razgovora bio je početak priprema za novu sezonu, a najavljen je i 2.Memorijalni turnir ”Drago Parać” koji organizira NK Dubrava Tim Kabel od 21.siječnja do 1.veljače.

Trener NK Sesvete Dino Babić između ostalog naglasio je da očekuje bolji rezultat svoje momčadi u nastavku sezone 2.HNL. Sesvećani su prvi dio sezone završili na sedmom mjestu sa 16 bodova manje iza vodećeg Šibenika ”Nama je cilj drugo mjesto na proljeće i vjerujemo da to možemo i ostvariti”..naglasio je Babić.

Trener NK Dubrava Tim Kabel Krešimir Sunara ističe zadovoljstvo što se klun drugu godinu zaredom memorijalnim turnirom sjeća Drage Paraća koji je ostavio neizbrisiv trag u povijsti ovog kluba ”Doveli smo četiri igrača za koje vjerujemo da će biti pojačanja i mislim da za navijače Dubrave TK nema straha za ostanak kluba u 2.HNL”..kaže Sunara.

Trener NK Dugo Selo Miroslav Škrlec uslijed velikih promjena u momčadi koje su napravljene prošle polusezone vjeruje u bolje rezultate ovog proljeća, a najviše ga veseli povratak iskusnog Emanuela Benkovića koji je odigrao samo šest utakmica jesenas ”Na turniru u Dubravi želimo se predstaviti u pravom svijetlu iako rezultat nije primaran moji igrači će imato veliki motiv igrajući protiv klubova iz 2.HNL kao što su Sesvete i Dubrava Tim Kabel”…kaže Škrlec

RASPORED 1.KOLA TURNIRA ”DRAGO PARAĆ” – SRC Grana Klaka (Dubrava)

Utorak, 21.01.

15.00  Hrv.Dragovoljac – Vinogradar
17.30  Kustošija – Maksimir

Srijeda, 22.01.

15.00  Dubrava Tim Kabel – Dugo Selo
17.30  Sesvete – Zagorec

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist