PRIJEM ZA NOVINARE

Piše: - 22.01.2020.

U gradskoj palači Dverce sinoć je održan tradicionalni novogodišnji prijem za novinare i urednike koji prate rad zagrebačke gradske uprave. Gradonačelnik Milan Bandić tim je povodom naglasio značaj novinarstva za razvoj društva odnosno grada. Zahvalio je novinarima na praćenju, ispričao se ako je u međusobnoj komunikaciji prešao granicu i dodao da oprašta i onima koji su tu granicu prešli u odnosu prema njemu.

“Susrećemo se na terenu svakog dana, sučeljavamo se civilizirano i argumentirano i na tome vam  zahvaljujem. Vaš je posao dužnost i obaveza, pitati, preispitivati  i tražiti objašnjenja naših odluka i postupaka, biti posrednik između nas i građana, a sve  u interesu zajedničkog cilja razvoja grada Zagreba.” – rekao je Milan Bandić i iskoristio priliku naglasiti da je upravo dobio informaciju iz gradskog Zavoda za javno zdravstvo da je zrak u Zagrebu čist.

Novinare je pozdravio i predsjednik Gradske skupštine Drago Prgomet koji je naglasio kvalitetno praćenje rada Gradske skupštine uz želju da tako bude i dalje.

U ime novinara na prijemu je zahvalio predsjednik Hrvatskih novinara i publicista Krešimir Čokolić.

Podijelite

Current track

Title

Artist