Dua Lipa – Physical

Piše: - 31.01.2020.

Svjetska pop zvijezda Dua Lipa isporučila najnoviji singl “Physical” koji od danas slušate na Zabavnom !

“Physical” je drugi singl s njezinog nadolazećeg, drugog izdanja “Future Nostalgia” čiji je službeni izlazak zakazan za 3. travnja ove godine. Tu je i pripadajući naelektrizirani video spot prepun šarenih boja koji je režirao Lope Serrano, cijenjeni kreativac iz produkcijske kuće CANADA koji između ostalog stoji iza videa “The Less I Know The Better” Tame Impale.

“Physical” je samim time i nastavak na prvi singl “Don’t Start Now” koji se osmi tjedan zaredom našao na vrhu službene radijske liste Airplay Radio Chart i koji je do sada prodan u više od milijun primjeraka. Novi album biti će dostupan za download na svim digitalnim platformama, ali i u fizičkom obliku u sljedećim formatima: neonsko ružičasti vinil, CD, picture disc, zlatna kaseta i deluxe box set.

“Ono što sam htjela postići s ovim albumom je bijeg iz moje komfor zone i postaviti si izazov da radim glazbu koja bi se mogla smjestiti uz moje omiljene klasične pop pjesme, koja je istovremeno svježa i samo moja” pojasnila je još prošle godine u priopćenju te nadodala: “Za novi album inspirirali su me mnogi izvođači, od Gwen Stefani i Madonne, do Moloko, Blondie i Outkasta”.

Podijelite

Current track

Title

Artist