Upis djece u prvi razred osnovne škole na području Dugog Sela, Rugvice i Brckovljana

Piše: - 13.02.2020.

Upravni odjel za prosvjetu, kulturu, sport i tehničku kulturu Zagrebačke županije obavještava o upisu djece u prvi razred osnovne škole za školsku godinu 2020./ 2021. i rasporedu utvrđivanja psihofizičkog stanja na području Dugog Sela, Rugvice i Brckovljana.

Utvrđivanje psihofizičkog stanja djeteta obavljat će se od 2. ožujka do 3. lipnja. Roditelj ili skrbnik djeteta obvezan je što prije, a počevši od 17. veljače, telefonom prijaviti dijete u Osnovnu školu, kako bi dobio potrebne upute. Nadalje, roditelji su dužni donijeti mišljenje stručnog tima predškolske ustanove o psihofizičkom stanju djeteta, ako je mišljenje izdano, te releventnu dokumentaciju stručnjaka. Roditelj je dužan što prije, počevši od 16. ožujka, osobno prijaviti dijete u Zavod za javno zdravstvo Zagrebačke županije, Službu za školsku i sveučilišnu medicinu, Ispostava Dugo Selo, kako bi dobio potrebne upute i datum pregleda.

Upisi u prvi razred Osnovne škole na području Dugog Sela, Rugvice i Brckovljana obavljat će se 4. i 5. lipnja, nakon provedenog utvrđivanja psihofizičkog stanja djeteta. Detaljnije informacije o upisu moguće je dobiti u ispostavi županijskog Upravnog odjela za prosvjetu u Dugom Selu.

Podijelite

Current track

Title

Artist