VICKO JUTROS PROBUDIO SANDRU BAGARIĆ

Piše: - 13.02.2020.

Možda spavate duže, pa i ne znate što se sve događa u našem programu tijekom jutro. Otkrivamo van stoga male jutarnje priče iz programa Zabavnog radija.

Vicko Budilica vlasnik 8 Večernjakovih ruža za najboljeg radijskog voditelja, jutros se odvažio probuditi opernu divu SANDRU BAGARIĆ. No Sandra je već bila budna, spremna za odlazak na snimanje zakazano u 9. “Inače budim se prije 7 sati” – otkrila je Sandra našem Vicku. Osim toga otkrila je kako se ujutro uspijeva probuditi, smeta li to susjede i otkrila svoj recept kojim se brani od gripe i to na bazi  češnjaka. Valentinovo je proslavila jučerašnjim izletom u Sloveniju na koji ju je poveo suprug.

 

Koga će sutra buditi Vicko nije otkrio. Zapravo i bolje da nam pripremi novo ugodno iznenađenje.

Sutra, uz Valentinovo,  naši glazbeni urednici će biti brojne poznate osobe poput: Željka Bebeka, Franke, Vanne, Mie Dimšić, Nikole Marjanovića, Igora Delača, Damira Kedže, Pere Galića, Ivice Propadala, Marka Kutlića, Nine Kraljić, Pravila igre, Ivana Zaka, Madena Burnača, Nene Belana, Ide Prestar, Ćivre, Denisa Dumančića, Harija Rončevića  i još  mnogih drugih. Dobili su zadatak izabrati 3 njima omiljene pjesme uz Dan zaljubljenih, pa svakako poslušajte što su izabrali.

Podijelite

Current track

Title

Artist