Košarkaši sutra protiv Švedske…

Piše: - 20.02.2020.

Hrvatska muška košarkaška reprezentacija sutra započinje ciklus kvalifikacija za Eurobasket 2021.godine. Prvi suparnik je Švedska koju će izabranici Veljka Mršića ugostiti u KC Dražen Petrović (18.00). Na današnjoj press konferneciji izbornik Mršić je između ostalog kazao ” Ono što očekujemo je da izađemo na parket pred punom dvoranom Dražena Petrovića i da damo sve od sebe da igramo zajedno i uživamo na parketu, a ja se iskreno nadam da će to biti dovoljno za pobjedu”.

Povratnik u reprezentaciju je iskusni Roko Leni Ukić koji se nada boljim igrama nego u prethodnim kvalifikacijama kada naša reprezentacija bez igrača iz NBA lige nije uspijela izboriti SP ”Svi momci koji su na pripremama su spremni sa iskustvom i kvalitetom koju imamo i sada je na nama da to sve stavimo na parket i u sinergiji s navijačima možemo se nadati dobrim rezultatima.”

Hrvatska će nakon ovog susreta kvalifikacije nastaviti već u ponedjeljak gostovanjem u Nizozemskoj, a u našoj skupini nalazi se još Turska. Tri od četiri najbolje reprezentacije iz skupine izboriti će nastup na EP.

Podijelite

Current track

Title

Artist