Medea – Stranci u našoj sudbini

Piše: - 25.02.2020.

Medea je mlada i iznimno talentirana glazbenica iz Rijeke koja pohađa glazbenu školu od svoje devete godine jer kako kaže glazba je sastavni dio njezina života: “Sigurna sam da je glazba moj životni put i želim se u tom smjeru i školovati i usavršavati i time si omogućiti širi spektar izbora u glazbenom svijetu.”

Njezina nova pjesma „Stranci u našoj sudbini“ nije nastala planirano. Medea je čula demo verziju pjesme te je prepoznala potencijal za daljnji rad na pjesmi koja bi mogla zadovoljiti njezinu viziju.

Glazbu za novi singl je radio Marko Tomasović, tekst je pisao Nikola Belčić dok je za aranžman i produkciju zaslužan Ivan Popeskić koji joj ujedno pomaže sa savjetima, ali i oko interpretacije pjesme te zajedno promišljaju o tome kako će pjesma zvučati u finalnoj verziji.

Svoje oduševljenje suradnjom Medea nije mogla sakriti: “Dobiti priliku raditi s nekim tko je izvrstan i cijenjen u svom poslu i tko je voljan saslušati tvoje ideje, savjetovati te, predano raditi na pjesmi uzimajući u obzir i tvoje ideje i želje, mislim da je velika sreća svakom izvođaču. Osjećati se u studiju kao u svojoj drugoj kući, znati da te netko cijeni i uvažava tvoje ideje, nesebično te savjetuje i vodi kroz stvaranje cijele pjesme, mislim da je to san svakog izvođača, stoga se iskreno nadam nastavku suradnje na sljedećim projektima.”

Medea, punim imenom Medea Market-Sindik ima samo sedamnaest godina i pohađa glazbenu školu od svoje devete godine, smjer klavir. Nakon što je završila osnovnu glazbenu školu, ova mlada umjetnica upisala je dvije godine pripremnog razreda za solo pjevanje nakon čega je upisala srednju glazbenu školu, smjer solo pjevanje te ima namjeru nastaviti s glazbenom naobrazbom i na Muzičkoj akademiji.

Podijelite
OZNAČENO KAO:

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist