Slaven Jurić – Ti i ja

Piše: - 27.02.2020.

Bivši nogometaš objavio novi singl!

Poslušajte Slavena Jurića koji se ostavio lopte i uhvatio mikrofona

Kada se Slaven Jurić počeo baviti nogometom, mislio je kako je to njegov životni poziv, no ovom mladom Trogiraninu, inače rođenom u Konjicu u Hercegovini, nije palo na pamet da će ga život na kraju odvojiti od lopte i pred njega staviti mikrofon.
 
„Profesionalno sam igrao do svoje 24. godine, a počeo sam trenirati s nekih devet godina. Kada sam nogomet počeo doživljavati kao posao, odnosno, kad je prestala ljubav, prestalo je i moje bavljenje njime. Igrao sam od Hrvatske, Bosne i Hercegovine pa sve do Austrije i Luksemburga… Glazba je oduvijek bila dio mene i moja ljubav, ali sam je ozbiljnije doživio tek kada sam prestao igrati nogomet i ne pušta već skoro deset godina“, iskren je Slaven, koji iza sebe već ima snimljenih pjesama, no za razliku od drugih, ova je čekala malo duže da ugleda svjetlo dana.
 
„Kao i svih dosadašnjih mojih pjesama, autor glazbe i teksta sam ja dok je za aranžman i produkciju ovog puta zadužen Srđan Sekulović Skansi. Pjesma Ti i Ja nastala je u jednom dahu. Naime, pjevajući pjesmu za prvi ples na vjenčanju svoje sestre, poželio sam napisati pjesmu koju će možda nekad, netko, nekome pjevati za prvi ples i tako su nastale Ti i Ja, Svejedno i Osmijeh. Pjesma Ti i Ja je nastala prva, ali spletom neočekivanih okolnosti, izlazi tek sada“ govori Slaven, koji se osim glazbom bavi ugostiteljstvom. „Zadnjih nekoliko godina gosti mojeg restorana imaju privilegiju uživati u mojoj glazbi tijekom cijelog ljeta, jer, uz sve angažirane glazbenike, i ja tu i tamo zapjevam…“ zaključio je Slaven, čiji video spot odvodi u romantične proljetno-ljetne dane.

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist