Jure Brkljača – Hajde Nazovi Me

Piše: - 04.03.2020.

Jure Brkljača mladi je glazbenik koji voli jednostavnost nastupa, što mu daje veću izražajnost! Takav jednostavan i upečatljiv nastup imao je na Dori, predstavivši se pjesmom ‘Hajde nazovi me’, autora Miroslava Rusa. Proteklog vikenda u Opatiji, Jure je bio jedno od najtraženijih lica, što je potvrdio finalnim nastupom.

‘Na tragu izuzetnog uspjeha pjesme ‘Ne postojim kad nisi tu’ sa prošlogodišnje Dore, odlučili smo i ovaj puta sudjelovati. Dora nam se pokazala u promotivnom smislu dobitnom kombinacijom i sa veseljem smo i ove godine, odlučili iskoristiti pruženu priliku pjesmom ‘Hajde, nazovi me.’

U protekloj godini Jure i ja smo se kreativno približili jedno drugome, što je rezultiralo sa pjesmom ‘Lipa’ i čini mi se po prvim rezultatima da bi ta suradnja, mogla biti vrlo uspješna.

Za Juru mogu reći da je rijetko sresti mladića, toliko talentiranog i tako skromnog.’, istaknuo je Miroslav Rus.

‘Sa novom pjesmom napraviti ću iskorak iz stila u kojem se dosada predstavljam. Pjesma je bržeg tempa, jednostavna i nadam se da će se svidjeti publici. Bila mi je čast i ove godine nastupiti na Dori. Svaka nova pjesma veseli me i daje jedno uzbuđenje. Ove godine, zajedno sa Miroslavom Rusom završiti ću i svoj prvi studijski album.’, poručio je Jure.

‘Hajde nazovi me’ prati i video spot, snimljen na atraktivnim lokacijama zadarskog arhipelaga.

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist