ČISTOĆA POSTAVLJA SANDUKE ZA ŠUTU

Piše: - 26.03.2020.

Iz podružnice Čistoća obavještavaju da će zbog nastale materijalne štete uzrokovane potresom, postavljati sanduke isključivo za šutu u koju građani pogođeni potresom mogu istu odlagati.

Također, sugrađane koji su nastradali u potresu mole da odvoz glomaznog otpada (namještaj i slično što je uništeno) direktno dogovaraju s djelatnicima Čistoće pozivom na broj telefona: 01 6187 – 046 ili 01 6146-477 od 7 do 20 sati radi dogovora termina odvoza ili putem elektroničke pošte na adresu: cistoca@zgh.hr

Apeliraju na sve Zagrepčane na solidarnost i razumijevanje čitave situacije i povećanog opsega posla te da su u ovom trenutku prioritet i da imaju pravo prvenstva građani pogođeni potresom.

Također, apeliraju i na odgovorno postupanje s otpadom i pridržavanje rasporedima odvoza otpada koji su prilagođeni nastaloj situaciji i mjerama. Ovaj tjedan odvozi se  papir, a slijedeći plastika. Dan u tjednu za gradsku četvrti ili mjesni odbor ostaje isti, a frakcija otpada koja se odvozi različita je po tjednu, do daljnjeg.
Plastične vrećice i papir ne iznosite na javne površine prije dana odvoza.

Raspored odvoza biootpada, otpadnog papira, plastične i metalne ambalaže možese pronaći na www.cistoca.hr ili putem Pozivnog centra ZGH na telefonu 072 500 400.

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist