PRIJAVA ŠTETA OD POTRESA – ROK ZAVRŠETAK PANDEMIJE

Piše: - 30.03.2020.

Na području Dugog Sela, Brckovljana i Rugvice nije bilo značajnijih šteta od prošlonedjeljnog potresa, no ako takvih ima evo prilike za prijavu štete.

Nakon što je 27. ožujka župan Zagrebačke županije donio je Odluku o proglašenju prirodne nepogode zbog potresa za područje Grada Dugog Sela i ostalih gradova i općina iz Zagrebačke županije pozivaju se građani Grada Dugog Sela da prijave štetu nastalu uslijed potresa na priloženom obrascu koji možete pronaći na stranicima grada i web stranici Zabavnog radija. Obrazac je potrebno, popuniti, potpisati, skenirati i poslati na email: zvjezdana.budorklaric@dugoselo.hr.
Ukoliko niste u mogućnosti poslati popunjeni obrazac emailom, možete ga dostaviti poštom preporučeno na adresu: Grad Dugo Selo, Josipa Zorića 1, 10370 Dugo Selo, s naznakom „Prijava štete od potresa“.
Rok za podnošenje prijava šteta je do završetka pandemije izazvane korona virusom, nakon čega će Gradsko povjerenstvo za procjenu šteta od prirodnih nepogoda obići prijavljene oštećene objekte i procijeniti štetu, koja će se kroz Registar šteta proslijediti županijskom i Državnom povjerenstvu za procjenu šteta od prirodnih nepogoda.

OBRAZAC-ZA-PRIJAVU-ŠTETE

Podijelite

NASTAVI ČITATI OBJAVE

Current track

Title

Artist